​Modalitatea de retur.

Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.

"Clienti" sau "consumatori" sunt DOAR PERSOANELE FIZICE. Clientii cu personalitate juridica nu au dreptul sa denunte unilateral contractul, legislatia in domeniu referindu-se doar la persoanele fizice.

Returul se poate face doar prin poştă sau prin curier.

Orice retur trebuie să fie precedat de o notificare a intenţiei de retur. Această notificare se poate face pe mail sau impreuna cu produsele, in termenul prevazut de lege.Returul trebuie să fie însoţit de următoarele documente:

Factură (original sau copie);
Chitanţa de la curier (original sau copie);
Notificare.

CLIENTII trebuie sa mentioneze în notificare dacă doresc rambursarea banilor sau schimbarea produsului.

Clientului care a notificat Geyser Filters ii revine responsabilitatea de a se asigura ca produsele la care a facut referire vor fi returnate catre Geyser Filters in maximum 10 zile lucratoare de la data primirii produselor, in caz contrar Geyser Filters considerand cererea de returnare ca fiind invalida/fara obiect.

Returul trebuie să fie însoţit de următoarele documente:

Factură (original sau copie);
Chitanţa de la curier (original sau copie);
Notificare.

CLIENTII trebuie sa mentioneze în notificare dacă doresc rambursarea banilor sau schimbarea produsului.În cazul în care nu se respecta condiţiile de retur, Geyser Filters nu va accepta returul. Nu se accepta retururi cu plata ramburs.

IMPORTANT!

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile sau consumabilele sigilate, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit) daca produsul este returnat in aceasta stare clientul este indreptatit sa solicite rambursarea intregii sume platite din care se vor deduce cheltuielile de curier ( tur - retur in cazul in care clientul nu a platit transport pentru produsele achizitionate). Rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur.

In cazul in care Clientul solicita inlocuirea produsului cu unul identic, inlocuirea se va face in conditiile si limitele unei comenzi normale.

In cazul in care Clientul a returnat un produs si solicita inlocuirea, iar Geyser Filters nu dispune de un produs identic pentru inlocuire, aceasta va oferi Clientului contravaloarea produsului sau alt produs in cazul in care Clientul accepta acest lucru. Geyser Filters va trimite produsul solicitat la schimb numai dupa ce Clientul a returnat produsul cumparat initial.