Geyser Smart MAX

Geyser Smart MAX


Efect MAXIM - fără calcar până la 12 luni

Sistem compact - ocupă mai puțin spațiu sub chiuvetă

Resursă de înmuiere MAX - rășină schimbătoare de ioni AquaSoft și Aragon MAX

Atașarea sigură și înlocuirea ușoară a modulelor de filtrare

Beneficiu maxim - conservarea compoziției minerale benefice

599 Lei
16030
+

Filtru de apa Geyser SMART MAX este conceput pentru inlaturarea eficienta a depunerilor de calcar si purificarea apei dure.


Avantaje

Resursa maxima de dedurizare datorita combinarii proprietatilor rasinii schimbatoare de ioni a cartusului AquaSoft si Aragon MAX.

Filtrare maxima elimina fier 92%; clor - 99,9%, cupru - 97%, culoare, mirosuri - 100%;

Avantajul Filtrului Geyser MAX elimina cantitatea excesiva de calcar(dedurizeaza) pastrind compozitia minerala a apei benefica sanatatii.

Este compact si usor de instalat se monteaza sub chiuveta de la bucatarie.

GEYSER smart MAX va economiseste timp si bani:

Etapele tratarii apei:

1 cartusul compozit elimina in exces sarurile de duritate din apa. Mediile de filtrare sunt un amestec special de rasini schimbatoare de ioni din clasa de baut.

2 Aragon Max este un cartus unic destinat filtrarii apei dure. Datorita prezentei unei rasini speciale de schimb de ioni si a unei structuri echilibrate a cartusului Aragon MAX

3 CBC Ag - cartus fabricat din carbon activat de nuca de cocos presat (carbon bloc). Elimina efectiv compusii organici si organoclorurati, clorul liber, mirosurile neplacute, imbunatateste toate caracteristicile organoleptice ale apei. Introducerea argintului in cartus asigura un efect bacteriostatic pe toata durata exploatarii produsului.

Descriere

Geiser MAX filtru pentru dedurizarea eficienta, elimina calcarul prin utilizarea cartuselor inovatoare de la Geyser ,cartusul Aragon Max si cartusul AquSoft -datorita acestor cartuse inovative capacitatea de filtrare si dedurizare Geyser MAX elimina de 6 ori mult calcar decat alte filtre pentru dedurizarea apei! Filtrul nu necesita intretinere periodica (regenerare).

Filtru Geyser MAX implementeaza urmtoarele metode de filtrare: filtrare mecanica, schimb ionic, adsorbtie, de indepartare a fierului si antibacterian.

Aragon Material caracteristic cu efect de cvasi inmuiere (patent №2286953) apa este saturata cu calciu benefic (aragonit). Previne bolile cardiovasculare.

Filtru Geyser Smart MAX are un grad efectiv stabil de curatare a sarurilor in exces de duritate, clor, fier, metale grele, bacterii si alti contaminanti nocive pe tot parcursul exploatarii.

In apa purificata au fost conservate complet elementele utile, precum calciu si magneziu.

Set complet pentru conectare.
loc instalare:
Sub chiuveta
Productivitate:
1.5l/min
Temperatura:
4…40
Tipul de ap?:
Apa dura