Geyser Eco Max

Geyser Eco Max

Sistem compact de purificare a apei.

 • Cartușul unic Aragon 3 Eco Max garantează eliminare calcar (până la 12 luni)
 • Purificarea complexă a apei dure
 • Carcasă din oțel inoxidabil
 • Instalare și întreținere ușoara
969 Lei
+

  Filtrul Geyser Eco este proiectat pentru eliminarea duritatii, detartrarea și curățarea eficientă a apei dure. Un filtru compact intr-o carcasă din oțel inoxidabil combină intr-un singur cartuș trei etape de curățare pe baza celor mai noi materiale filtrante inovatoare - Aragon Max, o combinație specială de rășini schimbătoare de ioni AquaSoft și cărbune activat cu nucă de cocos. Geyser Eco MAX pentru apă dură, este capabil să lupte impotriva apei dure de 6 ori mai mult decat sistemele tradiționale de cartușe.

  Toate metodele cunoscute de purificare a apei sunt implementate in filtrul Geyser Eco pentru apă dură: filtrare mecanică, schimb de ioni, sorbție, deferizare și dezinfectare.

  Filtrul Geyser Eco pentru apă dură se distinge printr-o nouă secvență fundamentală de etape de funcționare, datorită căreia intregul sistem in ansamblu are o resursă ridicată garantată și un grad eficient de purificare stabilă de excesul de săruri de duritate, clor, fier, metale grele, bacterii și alte impurități dăunătoare.

  Apa purificată reține complet elemente benefice precum calciu și magneziu.


  Etape de purificare a apei:
  1) AquaSoft - o incărcare specială elimină excesul de săruri de duritate din apă. Mediul de filtrare este un amestec special de rășini schimbătoare de ioni de calitate pentru băut. Acest lucru vă permite să distribuiți uniform resursa de incărcare pentru intreaga perioadă de funcționare.
  2) Aragon Max este un material unic conceput pentru tratarea apei dure. Oferă funcționarea neintreruptă și de inaltă calitate a cartușului pe intreaga resursă (pană la un an).
  3) CBC Ag - cărbune activat de nucă de cocos presat (bloc de carbon). Indepărtează eficient compușii organici și organoclorurați, clorul liber, mirosurile neplăcute, imbunătățește toate caracteristicile organoleptice ale apei. Incorporarea argintului in cartuș oferă un efect bacteriostatic pe toată durata de viață.

  Specificații:
  Temperatura apei purificate, ° С: +4 ... + 40
  Productivitate, l / min: pană la 1,5
  Presiunea maximă de lucru, atm: 7
  Materialul corpului: st. oţel
  Inălțime / diametru, mm: 225/171
  Resurse cartuș *: pană la 6-12 luni.
  Garanție: 3 ani
  * Resursa depinde de gradul de contaminare a sursei de apă.

  Set de livrare:
  Filtru complet cu cartuș Aragon 3 Eco Max
  Baterie pentru apă curată nr. 6
  Tub de conectare 1/4 ”
  Adaptor Teu cu robinet
  Cheie
  Instrucțiuni

Culoare:
Inox
loc instalare:
Sub chiuveta
Productivitate:
1.5l/min
Temperatura:
4…40
Tipul de ap?:
Apa dura