Filtru staționar Geyser ECO

Filtru staționar compact pentru apă Geyser Eco. Material unic AragonViteză mare de filtrareNivel ridicat al calității purificăriiCapacitate sporită a cartușului
889 Lei
18053
+

Geyser Eco este un sistem modern, compact, eficient de curățare integrată a apei până la nivelul apei potabile. Filtrul este montat sub chiuvetă și poate fi ușor conectat la conducta de apă rece cu ajutorul unui racord flexibil.

Filtrul Geyser ECO este proiectat pentru regiunile cu un nivel de salinitate scăzută și mijlocie a apei. În filtru se folosește un cartuș din materialul compozit Aragon 3 ECO, cartuș care constă din prefiltru, materialul Aragon și cărbune de cocos de înaltă calitate (carbon-block). Acesta curăță apa de impurități insolubile, fier, clor și compuși organici. Normalizeaza duritatea apei.

Carcasa filtrului este executată din oțel inoxidabil de uz alimentar. Brida de fixare asigură înlocuirea ușoară a cartușului filtrant. Este ușor de instalat și de întreținut. O caracteristică importantă este autoindicarea — filtrul vă va indica, când este timpul să înlocuiți cartușele (micșorarea presiunii apei de la robinet pentru o apă curată).

Toate elementele de racordare sunt incluse în set.

Capacitate:
12000l
Productivitate:
3.6l/min
Temperatura:
4…40

Accesorii