Filtru Geyser Standard pentru apa dură

Geyser Standard - sistem de purificare a apei dure. Dedurizează eficient apa și previne formarea precipitatului alb, a peliculei de suprafață și a depunerii de calcar. Se instalează sub chiuvetă. Se conectează la conducta de apă rece.
419 Lei
19064
+

Geyser Standard - Sistem de purificare a apei dure.

Dedurizează eficient apa și previne formarea calcarului.

Dispune de o capacitate cantitativă de filtrare sporită datorită utilizării cartușului cu medii de filtrare din componente multiple. Filtrul se montează sub chiuvetă și poate fi ușor conectat la rețeaua de alimentare cu apă rece. Capacul filtrului este fabricat sub formă de monobloc cu etanșarea dublă a cupelor, fapt care garantează absența scurgerilor. Sistemul de montare a cartușelor în filtru permite schimbarea cu ușurință a direcției de curgere a apei. Este executat în carcasele standardului european 10 Slim Line.

Filtrul Geyser Standard pentru apa dură constă din 3 cartușe:

1 cartuș de sedimente PP - îndepărtează particulele insolubile de până la 5 microni (rugină, suspensie impuritati mecanice

2 BS - cartuș cu rășină schimbătoare de ioni din clasa potabilă.Dedurizeaza,se regenereaza.

3 BAF - cartuș universal pentru îndepărtarea clorului, a impurităților organice, a fierului și a metalelor grele. Acesta conține argint , care asigură un efect bacteriostatic. În cazul unei familii de 3-4 persoane, cartușul trebuie înlocuit în medie o dată pe an.

Capacitatea de filtrare 7000 litri

include Baterie si toate accesoriile necesare conectarii

Capacitate:
10000l
Productivitate:
3l/min
Temperatura:
4…40