Filtru Geyser MAX

Очистка сверхжесткой воды

Geyser MAX este proiectat pentru înlăturarea eficientă a depunerilor de calcar si purificarea apei dure
649 Lei
16024
+

  Avantaje

  Resursa maximă de dedurizare datorita combinării proprietăților rășinii schimbătoare de ioni a cartusului AquaSoft și Aragon MAX

  Filtrare maximă elimina fier 92%; clor - 99,9%, cupru - 97%, culoare, mirosuri - 100%;

  Avantajul Filtrului Geyser MAX elimină cantitatea excesivă de calcar(dedurizeaza) păstrind compoziția minerală a apei benefica sanatatii.

  Este compact si usor de instalat se monteaza sub chiuveta de la bucatarie.

  GEYSER MAX vă economisește timp și bani: 12 luni dedurizeaza fara regenerare

  Etapele tratării apei:

  1) AquaSoft - cartușul compozit elimină în exces sărurile de duritate din apă. Mediile de filtrare sunt un amestec special de rășini schimbătoare de ioni din clasa de băut.

  2) Aragon Max este un cartuș unic destinat filtrarii apei dure. Datorită prezenței unei rășini speciale de schimb de ioni și a unei structuri echilibrate a cartusului Aragon MAX, cartușele au o durata de explotare eficienta timp de 12 luni.

  3) CBC Ag - cartuș fabricat din carbon activat de nucă de cocos presat (carbon bloc). Elimină efectiv compușii organici și organoclorurați, clorul liber, mirosurile neplăcute, îmbunătățește toate caracteristicile organoleptice ale apei. Introducerea argintului în cartuș asigură un efect bacteriostatic pe toată durata exploatarii produsului.

  Capacitatea de filtrare 10000 litri

  Este inclusa Bateria si toate accesoriile necesare conectarii.

  Capacitate:
  10000l
  Productivitate:
  3l/min
  Temperatura:
  4…40