Filtru Geyser Bio 321 pentru apa dură

Geyser Bio 321 - sistem de purificare a apei dure. Dedurizează eficient apa și previne formarea precipitatului alb, a peliculei de suprafață și a depunerii de calcar. Datorită cartușului unic Aragon-2 Bio apă poate fi băută fără a fi fiartă în prealabil. Se instalează sub chiuvetă. Se conectează la conducta de apă rece.
679 Lei
11040
+

Geyser Bio 321 - sistem de purificare a apei dure. Dedurizează eficient apa și previne formarea precipitatului alb, a peliculei de suprafață și a depunerii de calcar. Datorită cartușului unic Aragon-2 BIO apa filtrată poate fi băută fără fierbere prealabilă.

PROPRIETATILE UNICE ALE MATERIALULUI ARAGON:

-Antieliminare- structura complexa de labirint a materialului retine in mod ireversibil toate impuritatile.

-Autoindicatie- reducerea presiunii apei pure la robinet semnaleaza nevoia de regenerare sau inlocuire a cartusului.

-Regenerarea - restabilirea proprietatilor de filtrare in conditii casnice, mareste considerabil durata de functionare si exploatare a cartusului.

-Cvasi-inmuiere - proprietatea cartusului Aragon de a schimba structura duritatii sarurilor, fapt care previne formarea depunerilor de calcar pe elementele de incalzire.Calciul folositor: in timpul filtrarii prin cartusul Aragon apa este saturata cu calciu folositor - aragonit , previne bolile cardiovasculare.

-Argintul activ a fost integrat in cartus, astfel incat sa nu poata patrunde in apa filtrata, asigurand astfel un efect bacteriostatic sigur.Cartusul Aragon -2 BIO - îndepărtează garantat toți contaminanții, bacteriile și virușii. Se instalează lângă chiuvetă și se conectează cu ușurință la orice baterie de bucătărie.

Este executat în carcasele standardului european 10 Slim Line. Filtrul Geyser Bio 321 pentru apa dură constă din 3 cartușe:

1. Cartuș de sedimente PP - îndepărtează particulele insolubile de până la 5 microni (rugină, suspensie impuritati mecanice),

2. Aragon 2 - cartuș pentru apa dură. Cartuș din material compozit pe bază de Aragon și rășină schimbătoare de ioni sporește semnificativ capacitatea de înlăturare a sărurilor de calciu, mangan, fier, metale grele (cadmiu, plumb, etc.)

3. MMB - cartuș de înaltă performanță realizat din fibre de carbon de înaltă calitate, având o suprafață mai mare de absorbție și o durată de viață mai mare în comparație cu cea a altor sorbenți. Elimină eficient compușii organici și organoclorurați, clorul liber, mirosurile și gusturile străine. Acesta conține argint într-o formă imposibil de eliminat, care asigură un efect bacteriostatic. În cazul unei familii de 4 persoane, cartușul trebuie înlocuit în medie o dată pe an.

Capacitate de filtrare 7000 litri. Include toate accesoriile necesare pentru montare.

Capacitate:
7000l
loc instalare:
Sub chiuveta
Productivitate:
3l/min
Temperatura:
4…40
Tipul de ap?:
Для жесткой