Geyser Prestige PM

Sistem compact de purificare a apei prin metoda osmozei inverse Geyser Prestige PM, în 3 trepte de tratare preliminară, prevăzut cu mineralizator. Acesta permite obținerea unei ape de un nivel de purificare sporit, deoarece îndepărtează sărurile de calciu, metalele grele, impuritățile organice, fenolii, bacteriile și virușii. Modelul este destinat pentru apartamentele în care presiunea apei este scăzută.

1920 Lei
20019
+

Geyser Prestige PM — sistem compact de purificare a apei prin metoda osmozei inverse, în 3 trepte de tratare preliminară. Acesta permite obținerea unei ape de un nivel de purificare sporit, deoarece îndepărtează sărurile de calciu, metalele grele, impuritățile organice, fenolii, bacteriile și virușii. Modelul este destinat pentru apartamentele în care presiunea apei în conducte este scăzută.

Avantaje:

  • Membrana Vontron cu un randament de 50 GPD
  • Tratare preliminară fiabilă pentru creșterea duratei de viață a membranei
  • Grad maxim posibil de purificare a apei
  • Sistemul funcționează la o presiune în conducta de alimentare de 2 atm.
  • Mineralizator „Vita“ pe bază de materiale naturale
  • Robinet cu două poziții pentru apa pură. Este ideal pentru purificarea apei cu un conținut ridicat de săruri. Raportul filtrat/drenaj de 1: 5 (depinde de temperatura apei purificate și de presiunea din conducta de apă).

Etapele purificării apei cu filtrul Geyser Prestige:

  1. Prepurificare (pregătirea apei pentru creșterea duratei de viață a membranei): 1 cartuș de sedimente PP 5 - 10SL - îndepărtează particulele insolubile de până la 5 microni (rugină, suspensie), 2 cartușe CBC 10 10SL — carbon-block din cărbune activ de înaltă calitate făcut din cocos, porozitate de 10 microni.
  2. Membrană osmotică (osmoză inversă) — îndepărtarea tuturor contaminanților, inclusiv a bacteriilor și a virușilor.
  3. Postfiltru din cărbune (cărbune activ de cocos) — îmbunătățește gustul apei.
  4. Mineralizatorul „Vita“ îmbogățește apă curată cu cantitatea necesară de minerale.

Setul conține un robinet pentru apa curată și un rezervor de 12l.

Capacitate:
6000l
Productivitate:
0.14l/min
Temperatura:
4…40

volum

volum recipient:
12