Filtru Geyser Euro

Filtru Geyser Euro

Filtrul-duză „Geyser Vita“ este destinat pentru purificarea finală a apei de la robinet.

Este executat sub forma unei duze fixate pe robinetul de la chiuvetă. Dacă suciți derivatorul, veți putea direcționa fluxul de apă spre filtrare sau în robinet.

159 Lei
61005
+

Filtru-duză pentru curățarea și condiționarea apei. Se montează ușor pe bateriile de orice model din bucătărie. Toate adaptoarele necesare sunt incluse în set. Fiind elegant, compact și ieftin, va deveni un ajutor de încredere și eficient în bucătărie.

Elementul filtrant Geyser Euro este executat din materialul Aragon (brevetul nr. 2203721) — un polimer filtrant unic care combină trei metode de filtrare: mecanică, de sorbție și de schimb de ioni.

Este vorba de un tratament complex al apei care are ca scop eliminarea tuturor contaminanților dăunători cu ajutorul unui singur cartuș. Structura labirintică dificilă a materialului Aragon reține în mod ireversibil murdăria, rugina și alte particule în suspensie >0,5mcm. Argintul activ, înglobat în cartuș într-o formă care împiedică eliminarea acestuia, blochează proliferarea bacteriilor.

Capacitate:
3000l
Productivitate:
0.5l/min
Temperatura:
4…40