Cana filtranta Alfa

Cana filtranta compacta Alfa pentru purificarea apei este livrat împreună cu un cartuș universal. El este fabricat dintr-un material plastic de înaltă calitate.

[Contactati-ne pentru un pret]
62047

Cana filtranta Geyser Alfa - metodă compactă și simplă de purificare a apei în apartament, în vila de la țară, la un picnic. Nu trebuie conectat la o sursă de alimentare cu apă, este simplu de utilizat, dovedește un grad sporit de purificare, are un design elegant, este disponibil într-o paletă de culori luminoase și în diferite dimensiuni ergonomice.

Cana filtranta este livrata împreună cu un cartuș universal. Cartușul se înșurubează în pâlnia de colectare, asigurând o îmbinare ermetică. Esența cartușelor folosite la filtrele Geyser o constituie materialul fibros dezvoltat și patentat sub numele de Catalon, care curăță apa de orice contaminant cunoscut al apei de la robinet.

Filtrele-ulcior sunt executate dintr-un plastic de înaltă calitate, certificat pentru contactul cu apa potabilă, ele pot fi lăsate în frigider și spălate în mașina de spălat vase.

Capacitate:
350l
Productivitate:
0.4l/min
Temperatura:
4…40

volum

volum pilnie:
2.5
volum recipient:
1.6