Filtru Geyser Matisse din crom universal (Standard)

Filtrul-ulcior compact „Matisse“ pentru purificarea apei este livrat împreună cu un cartuș universal. El este fabricat dintr-un material plastic de înaltă calitate.

99 Lei
62033
+

Filtrul-ulcior „Matisse“ — metodă elegantă și simplă de purificare a apei în apartament, în vila de la țară, la un picnic. Nu trebuie conectat la o sursă de alimentare cu apă, este simplu de utilizat, dovedește un grad sporit de purificare, are un design elegant, este disponibil într-o paletă de culori luminoase, în diferite dimensiuni ergonomice și este prevăzut cu piciorușe din cauciuc pentru o mai bună adeziune. Filtrul-ulcior este livrat împreună cu un cartuș universal. Cartușul se înșurubează în pâlnia de colectare, asigurând o îmbinare ermetică.

Cartușul este fabricat dintr-un material unic denumit Catalon, format din rășină schimbătoare de ioni și cărbune de cocos. Îndepărtează rugina, fierul dizolvat, compuși organici, metale grele, clor și alte tipuri de impurități. Conține argint activ într-o formă care împiedică eliminarea acestuia, blocând proliferarea bacteriilor.

Filtrele-ulcior sunt executate dintr-un plastic de înaltă calitate, certificat pentru contactul cu apa potabilă, ele pot fi lăsate în frigider și spălate în mașina de spălat vase.

Capacitate:
350l
Productivitate:
0.4l/min
Temperatura:
4…40

volum

volum pilnie:
2.2